Αρχική
Τετάρτη Οκτώβριος 05, 2022
logo_001.jpg

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Λειτουργία της ΠΔΕ Βορείου Αιγαίου

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π. & Δ. Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την πρόληψη και την προστασία από τον κορωνοϊό Covid-19 σε χώρους εργασίας, σας ενημερώνει ότι η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή όπου αυτό δεν είναι εφικτό κατόπιν ραντεβού.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2251048160

 

Κατά την προσέλευση του κοινού η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

 

Χαιρετισμός Περιφερειακής Διευθύντριας Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου

 

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι/ισσες και συνεργάτες,

 Με πολύ μεγάλη χαρά αλλά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω και πάλι να υπηρετήσω από τη θέση της Περιφερειακής Διευθύντριας τις εκπαιδευτικές ανάγκες του Βορείου Αιγαίου, της περιοχής δηλαδή εκείνης που από το 2013 έχει κερδίσει την καρδιά μου για τις φυσικές ομορφιές της αλλά προπάντων για τη ζεστασιά και το ήθος των ανθρώπων της.

 Γνωρίζω ότι οι ιδιαιτερότητες και οι προκλήσεις της περιφέρειάς μας είναι μεγάλες, γνωρίζω, όμως, παράλληλα ότι μεγάλες και αξιόλογες είναι και οι δημιουργικές μας δυνάμεις. Και μπορεί στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε το μέγεθος των προκλήσεων που αναδύονται και της ευθύνης που συνεπάγονται να είναι πολλαπλάσιο, μέσα όμως από αυτές αναδεικνύεται περισσότερο από ποτέ η σπουδαιότητα του ρόλου του εκπαιδευτικού και η δύναμη της παιδείας ως μοχλού ανάκαμψης, συνοχής και προόδου της κοινωνίας.

Διαβάστε ΕΔΩ τον πλήρη χαιρετισμό

 

Τελευταίες αναρτήσεις από την Π.Δ.Ε. Βορείου Αιγαίου

Έργα Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 14 επισκέπτες και κανένα μέλος