Αρχική
Παρασκευή Απρίλιος 19, 2024
logo_0012.jpg

Δελτίο Τύπου

Χαιρετισμός Περιφερειακής Δ/ντριας Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Β. Αιγαίου

Αγαπητοί, Αγαπητές Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες και Συνεργάτες,

Αποτελεί  ιδιαίτερη τιμή και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη για μένα η ανάληψη των καθηκόντων μου ως Περιφερειακής Διευθύντριας  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την  απερχόμενη Περιφερειακή Διευθύντρια την κ. Παπαδανιήλ  για την άριστη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου τα τρία χρόνια συνεργασίας μας καθώς και για το σημαντικό έργο και την προσφορά της. Της εύχομαι ό,τι καλύτερο σε υπηρεσιακό και σε προσωπικό επίπεδο.

Πατήστε εδώ για το δελτίο τύπου.

Τελευταίες αναρτήσεις από την Π.Δ.Ε. Βορείου Αιγαίου

Αναβολή Πανελλαδικών Εξετάσεων σε Λέσβο και Χίο

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων  ανακοινώνει ότι λόγω της ισχυρής δόνησης που έπληξε τα νησιά της Λέσβου και της Χίου αναβάλλει τις αυριανές Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ στα δύο αυτά νησιά. Αύριο θα υπάρξει νεότερη  ανακοίνωση αφού έχει αξιολογηθεί η κατάσταση από τις αρμόδιες υπηρεσίες και έχει διαμορφωθεί πληρέστερη εικόνα της κατάστασης  των σχολικών συγκροτημάτων που έχουν οριστεί ως εξεταστικά κέντρα σε Λέσβο και Χίο. Είναι αυτονόητο ότι προέχει η ασφάλεια των μαθητών που διαγωνίζονται, η εξασφάλιση της συμμετοχής όλων με ίσους όρους. Το Υπουργείο, εξαιτίας των  ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί,   θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση εξασφαλίζοντας την ομαλή συνέχεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Έργα Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ

 

 


  

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 2 επισκέπτες και κανένα μέλος