Αρχική
Πέμπτη Μάρτιος 28, 2024
logo_0012.jpg

Δελτίο Τύπου

Χαιρετισμός Περιφερειακής Δ/ντριας Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Β. Αιγαίου

Αγαπητοί, Αγαπητές Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες και Συνεργάτες,

Αποτελεί  ιδιαίτερη τιμή και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη για μένα η ανάληψη των καθηκόντων μου ως Περιφερειακής Διευθύντριας  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την  απερχόμενη Περιφερειακή Διευθύντρια την κ. Παπαδανιήλ  για την άριστη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου τα τρία χρόνια συνεργασίας μας καθώς και για το σημαντικό έργο και την προσφορά της. Της εύχομαι ό,τι καλύτερο σε υπηρεσιακό και σε προσωπικό επίπεδο.

Πατήστε εδώ για το δελτίο τύπου.

Τελευταίες αναρτήσεις από την Π.Δ.Ε. Βορείου Αιγαίου

Αναβολή Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ, για αύριο Τετάρτη 14-06-2017, σε Λέσβο και Χίο - Λειτουργία σχολείων στη Λέσβο για την Τετάρτη 14-06-2017

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων  ανακοινώνει ότι λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε τα νησιά της Λέσβου και της Χίου, αναβάλλει τις Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΓΕΛ, για αύριο Τετάρτη 14-6-2017, στα δύο αυτά νησιά. Το Υπουργείο, εξαιτίας των  ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί, θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση αύριο, για την συνέχιση των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Παράλληλα και για προληπτικούς λόγους, με απόφαση του Δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού και κατόπιν συνεννόησης με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, αύριο Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Λέσβο θα παραμείνουν κλειστά.

Έργα Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ

 

 


  

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 11 επισκέπτες και κανένα μέλος