Αρχική
Σάββατο Απρίλιος 20, 2024
logo_0012.jpg

Δελτίο Τύπου

Χαιρετισμός Περιφερειακής Δ/ντριας Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Β. Αιγαίου

Αγαπητοί, Αγαπητές Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες και Συνεργάτες,

Αποτελεί  ιδιαίτερη τιμή και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη για μένα η ανάληψη των καθηκόντων μου ως Περιφερειακής Διευθύντριας  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την  απερχόμενη Περιφερειακή Διευθύντρια την κ. Παπαδανιήλ  για την άριστη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου τα τρία χρόνια συνεργασίας μας καθώς και για το σημαντικό έργο και την προσφορά της. Της εύχομαι ό,τι καλύτερο σε υπηρεσιακό και σε προσωπικό επίπεδο.

Πατήστε εδώ για το δελτίο τύπου.

Τελευταίες αναρτήσεις από την Π.Δ.Ε. Βορείου Αιγαίου

Αξιοποίηση των Νέων Τεχνολογιών στη Φυσική Αγωγή

Επιμορφωτική συνάντηση διοργανώθηκε από τον Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγή Ν. Λέσβου με θέμα: «Αξιοποίηση των Νέων Τεχνολογιών στη Φυσική Αγωγή». Η επιμόρφωση απευθύνθηκε στους εκπαιδευτικούς ΠΕ11 της νήσου Λήμνου και εισηγητές ήτανε ο  Τσιόπας Ιωάννης, με θέματα: α) «Εφαρμογή των Νέων Τεχνολογιών στη Φυσική Αγωγή & τον Αθλητισμό», β) «Παρουσίαση της Προσομοίωσης: ‘Διατροφή & Άσκηση’» και γ) «δημιουργία Ψηφιακού Σταυρόλεξου στη Φ.Α.», Μανίκας Αθανάσιος εκπαιδευτικός Πληροφορικής του ΓΕΛ Μύρινας με θέμα: «Aναζήτηση στο διαδίκτυο-Αποθετήριο Εκπαιδευτικών Βίντεο».

Επίσης το άθλημα της αντισφαίρισης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι μαθητές του Γυμνασίου Μούδρου στο πλαίσιο του προγράμματος «Το τένις πήγε σχολείο». Με μια δειγματική διδασκαλία ο σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κ. Τσιόπας Ιωάννης και υπεύθυνος Παιδαγωγικής Καθοδήγησης του Γυμνασίου Μούδρου, σε συνεργασία με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής του σχολείου κ. Λασκαρέλια Βασίλη, έφεραν σε επαφή τους μαθητές της Γ' Γυμνασίου με τον συναρπαστικό  άθλημα της αντισφαίρισης.

 

Έργα Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ

 

 


  

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 7 επισκέπτες και κανένα μέλος