Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

pde-va04


Καλωσορίσατε στο Δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου του Υπουργείου Παιδείας.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου, η οποία έχει την έδρα της στη Μυτιλήνη,  είναι αρμόδια για θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των νομών Λέσβου, Σάμου και Χίου. Αποτελεί τη διοικητική αρχή που ασχολείται με εκπαιδευτικά θέματα και προσπαθεί να δίνει λύσεις για διοικητικά, εκπαιδευτικά, μαθητικά, κτηριακά και λειτουργικά  προβλήματα και γενικότερα να προίσταται και να φροντίζει για την εύρυθμη λειτουργία των φορέων που εποπτεύει.

Τελευταία Νέα

Υπουργείο Παιδείας : Γραφείο Τύπου (RSS)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση εκπαιδευτικών στα Δημόσια ΙΕΚ (19-11-2013)

 

 

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου

 

 

ΚΑΛΕΙ

 

 

Τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου και επιθυμούν να αποσπαστούν στις παρακάτω διοικητικές θέσεις στα Δημόσια ΙΕΚ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, να υποβάλλουν αίτηση στις οικείες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μέχρι την Παρασκευή 22-11-2013.
 

Ετικέτες : ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ  
Περισσότερα...
 
Ευρωπαϊκά καινοτόμα προγράμματα στην Προσχολική Αγωγή (12-11-2013)

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Η Σχολική Σύμβουλος 49ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής Βασίλαρου Βάσω
διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο  με θέμα:
 
Περισσότερα...
 
Δελτίο Τύπου για επιμορφωτικό σεμινάριο Προσχολικής Αγωγής (12-11-2013)

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
             
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το επιμορφωτικό σεμινάριο Προσχολικής Αγωγής στην Λήμνο με τα παρακάτω θέματα:
 
Περισσότερα...
 
Δελτίο Τύπου για πραγματοποίηση εκδήλωσης (12-11-2013)

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
 
Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013, η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Δυσλεξία και Ελλειμματική Προσοχή Ν. Λέσβου συνδιοργάνωσαν εκδήλωση, με θέμα «Ιδιαίτερες γνωστικές δεξιότητες των μαθητών με Σύνδρομο Άσπεργκερ-ΔΑΦ» η οποία πραγματοποιήθηκε στις 18:30, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.
 
Περισσότερα...
 
Δελτίο Τύπου για το ταξίδι της Περιφερειακής Διευθύντριας στα Ψαρά (12-11-2013)

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΣΤΑ ΨΑΡΑ
 
H Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στο νησί των Ψαρών, στις 5 και 6 Νοεμβρίου 2013, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το Δήμαρχο Ψαρών κ. Βρατσάνο, καθώς και με άλλους τοπικούς παράγοντες και στελέχη της εκπαίδευσης, για σημαντικά θέματα παιδείας.
 
Ετικέτες : ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ  
Περισσότερα...
 
Δελτίο Τύπου για τα εγκαίνια της ΑΣ.ΠΑΙ.ΤΕ. (12-11-2009)

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΑΣ.ΠΑΙ.Τ.Ε.
 
H Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου παραβρέθηκε στην πανηγυρική τελετή των εγκαινίων του Παραρτήματος Β. Αιγαίου της ΑΣ.ΠΑΙ.Τ.Ε., που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου 2013, όπου και απηύθυνε χαιρετισμό.
 
Ετικέτες : ΠΔΕΒΑ  
Περισσότερα...
 
Δελτίο τύπου (11-11-2013)

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Πραγματοποιήθηκε, από την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013 και μέχρι την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013, επίσκεψη του Σχολικού Συμβούλου Θεολόγων στις  Σχολικές μονάδες της  Ικαρίας. Ο Σχολικός Σύμβουλος ασχολήθηκε σε συνεργασία με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες με θέματα κυρίως παιδαγωγικής φύσης, αλλά και συνακόλουθα εύρυθμης λειτουργίας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του σχετικά με το ΜτΘ. Με τους συναδέλφους Θεολόγους τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν ανάμεσα σε άλλα: η θέση του ΜτΘ στο Νέο Σχολείο, το ζήτημα των απαλλαγών, το σύστημα των εξετάσεων στο Λύκειο, η λειτουργία της τράπεζας θεμάτων.
 
Ετικέτες : ΣΧΟΛ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ  
Περισσότερα...
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (4-11-2013)

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΔΥΣΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ Ν. ΛΕΣΒΟΥ,σας προσκαλούν στην εκδήλωση  που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης την Κυριακή 10  Νοεμβρίου 2013, στις 18:30, με θέμα:
 
Περισσότερα...
 
Δελτίο τύπου (4-11-2013)

 

Δελτίο τύπου

 

Ο Σχολικός Σύμβουλος Αγγλικής Γλώσσας Ν. Λέσβου διοργάνωσε στη Λήμνο περιφερειακό επιμορφωτικό σεμινάριο στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «Στήριξη των Σχολείων με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα» στους άξονες Προτεραιότητας 1, 2, και 3 του Ε.Π. Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης, ΕΣΠΑ 2007-2013, για τους εκπαιδευτικούς Αγγλικής Γλώσσας που διδάσκουν Αγγλικά στην Α΄ και Β΄ Δημοτικού σε Δημοτικά Σχολεία της νήσου Λήμνου με θέμα:
 
Περισσότερα...
 


Σελίδα 3 από 111

Η σελίδα έχει δοκιμαστεί σε Firefox και Google Chrome.

Σε Internet explorer πρέπει να απενεργοποιηθεί η λειτουργία συμβατότητας.