Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

pde-va04


Καλωσορίσατε στο Δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου του Υπουργείου Παιδείας.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου, η οποία έχει την έδρα της στη Μυτιλήνη,  είναι αρμόδια για θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των νομών Λέσβου, Σάμου και Χίου. Αποτελεί τη διοικητική αρχή που ασχολείται με εκπαιδευτικά θέματα και προσπαθεί να δίνει λύσεις για διοικητικά, εκπαιδευτικά, μαθητικά, κτηριακά και λειτουργικά  προβλήματα και γενικότερα να προίσταται και να φροντίζει για την εύρυθμη λειτουργία των φορέων που εποπτεύει.

Τελευταία Νέα

Υλοποίηση Ημερίδας «Το Πειθαρχικό Δίκαιο των Δημοσίων Υπαλλήλων» (29-10-2013)

Διεξαγωγή Ημερίδας

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου διοργανανώνουν Ημερίδα με θέμα :

 

 

Ετικέτες : ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ   ΗΜΕΡΙΔΕΣ  
Περισσότερα...
 
Ενημέρωση εκπαιδευτικών Λέσβου (29-10-2013)

Δελτίο Τύπο
 
Στις 17 και 24-10-2013 πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του γραφείου Σχολικών Συμβούλων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λέσβου ενημερώσεις διάρκειας τριών ωρών για το μάθημα “Βιωματικές Δράσεις” από τον Τιμολέοντα Θεοφανέλλη, Σχολικό Σύμβουλο Πληροφορικής Β. Αιγαίου. Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν εκτός ωραρίου διδασκαλίας και τις παρακολούθησαν 30 εκπαιδευτικοί που διδάσκουν το μάθημα στη Λέσβο.

 
Διαδικτυακή Επιμορφωτική συνάντηση με εκπαιδευτικούς της Λήμνου (29-10-2013)

 

Δελτίο Τύπο
 
Στις 25-10-2013 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση από το χώρο του γραφείου Σχολικών Συμβούλων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λέσβου για το μάθημα “Βιωματικές Δράσεις” από τον Τιμολέοντα Θεοφανέλλη, Σχολικό Σύμβουλο Πληροφορικής Β. Αιγαίου. Τη συνάντηση παρακολούθησαν εκπαιδευτικοί που διδάσκουν το μάθημα στην Λήμνο.

 

 
Διαδικτυακή Επιμορφωτική συνάντηση με εκπαιδευτικούς της Ικαρίας (29-10-2013)

 

Δελτίο Τύπο
 
Στις 21-10-2013 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση από το χώρο του γραφείου Σχολικών Συμβούλων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λέσβου για το μάθημα “Βιωματικές Δράσεις” από τον Τιμολέοντα Θεοφανέλλη, Σχολικό Σύμβουλο Πληροφορικής Β. Αιγαίου σε συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους Σάμου κ. Καραγεώργου και κ. Ράλλη. Τη συνάντηση παρακολούθησαν εκπαιδευτικοί που διδάσκουν το μάθημα στην Ικαρία.

 

 

 
Συνάντηση με εκπαιδευτικούς (29-10-2013)

 

Δελτίο Τύπου
 
Στις 22-10-2013 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς του ΕΠΑΛ Χίου για την υλοποίηση των μαθημάτων Ερευνητική Εργασία και Ειδική Θεματική Δραστηριότητα. Το απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς Πληροφορικής που διδάσκουν το μάθημα επιλογής “Εφαρμογές Πληροφορικής” στην Α' ΓΕΛ όπου παρουσιάστηκαν προτάσεις για τη διδασκαλία του μαθήματος. Η ημέρα έκλεισε με συνάντηση για το μάθημα “Βιωματικές Δράσεις” που την παρακολούθησαν εκπαιδευτικοί που διδάσκουν το μάθημα.
 

 

 
Δελτίο τύπου για Επιμορφωτικό Σεμινάριο (25-10-2013)

 

Δελτίο τύπου
 
Ο Σχολικός Σύμβουλος Αγγλικής Γλώσσας Ν. Λέσβου διοργάνωσε στη Λήμνο περιφερειακό επιμορφωτικό σεμινάριο στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «Στήριξη των Σχολείων με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα» στους άξονες Προτεραιότητας 1, 2, και 3 του Ε.Π. Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης, ΕΣΠΑ 2007-2013, για τους εκπαιδευτικούς Αγγλικής Γλώσσας που διδάσκουν Αγγλικά στην Α΄ και Β΄ Δημοτικού σε Δημοτικά Σχολεία της νήσου Λήμνου με θέμα:
 
Περισσότερα...
 
Επιμορφωτική ημερίδα Ειδικής Αγωγής (24-10-2013)

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη στις 30-10-2013 από 9.00-13.00  θα πραγματοποιηθεί στο Χριστοδουλίδειο κτίριο(Ρωμαίικος Γιαλός) Μύρινας, επιμορφωτική ημερίδα Ειδικής Αγωγής  προς τους  Εκπαιδευτικούς Α/θμιας (Προσχολικής και Δημοτικής ) και Β/θμιας Εκπ/σης   που υπηρετούν στις σχολικές δομές Ειδικής Αγωγής και Εκπ/σης (ΣΜΕΑΕ,Τ. Ένταξης, Παρ. Στήριξης ) της Λήμνου από το Σχολικό Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής και Εκπ/σηςΚαραβοκύρη Κων/νο.
 
Περισσότερα...
 
Σεμινάριο Σχολικών Συμβούλων Δημοτικής Εκπαίδευσης Χίου (21-10-2013)

 

Σεμινάριο Σχολικών Συμβούλων Δημοτικής Εκπαίδευσης Χίου
 
Οι Σχολικοί Σύμβουλοι 1ης και 2ης Εκπ/κής Περιφέρειας Δ.Ε. Χίου διοργανώνουν επιμορφωτικό-βιωματικό  σεμινάριο με θέμα:
 
Περισσότερα...
 


Σελίδα 4 από 111

Η σελίδα έχει δοκιμαστεί σε Firefox και Google Chrome.

Σε Internet explorer πρέπει να απενεργοποιηθεί η λειτουργία συμβατότητας.