Καλωσόρισμα

Aγαπητοί/ές συνάδελφοι,

         με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας του 2ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ.
(Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού) Βορείου Αιγαίου, θα θέλαμε  να σας απευθύνουμε θερμό χαιρετισμό και να ευχηθούμε εποικοδομητική συνεργασία!

          Το 2ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Βορείου Αιγαίου με έδρα τη Χίο, έχει ως σκοπό “τον εκπαιδευτικό σχεδιασμό, την παρακολούθηση, το συντονισμό και την στήριξη του εκπαιδευτικού έργου των δημόσιων και ιδιωτικών σχολικών μονάδων, καθώς και των Ε.Κ., τον συντονισμό των Κ.Ε.Σ.Υ., των Κ.Ε.Α., και των Ε.Κ.Φ.Ε. της περιοχής αρμοδιότητάς τους, την επιστημονική και παιδαγωγική υποστήριξη των εκπαιδευτικών της δημόσιας και της ιδιωτικής εκπαίδευσης, την οργάνωση της επιμόρφωσης, περιλαμβανομένης και της εισαγωγικής, των εκπαιδευτικών, καθώς και την υποστήριξη του προγραμματισμού και της αποτίμησης του εκπαιδευτικού έργου σε περιφερειακό επίπεδο”.

       Η παιδαγωγική αρμοδιότητά του αφορά τις Σχολικές Μονάδες και τα Ε.Κ. των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου και Σάμου. Παράλληλα, οι Σ.Ε.Ε. που έχουν ως έδρα το 2ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. έχουν την επιστημονική ευθύνη των παρακάτω κλάδων:

  • Νηπιαγωγών (ΠΕ 60),
  • Δασκάλων (ΠΕ 70),
  • Φιλολόγων (ΠΕ 02),
  • Φυσικών Επιστημών (ΠΕ 04),
  • Εκπαίδευσης για την Αειφορία 

       Οι υπόλοιπες ειδικότητες καλύπτονται επιστημονικά από Σ.Ε.Ε. που εδρεύουν σε άλλα ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Μπορείτε να δείτε τη συνολική λίστα των Σ.Ε.Ε. με αρμοδιότητες σε σχολικές μονάδες Χίου – Σάμου εδώ .

       Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε και από τη θέση αυτή την πρόθεσή μας για μία ειλικρινή και ουσιαστική συνεργασία, με σκοπό τη βελτίωση του εκπαιδευτικού μας έργου.

Με εκτίμηση,

Οι Σ.Ε.Ε. του 2ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ Βορείου Αιγαίου:

1. ——- (Οργανωτικός Σ.Ε.Ε.)
2. Σταμάτιος Βούλγαρης ΠΕ70 (Αναπληρωτής Οργανωτικός Σ.Ε.Ε.)
3. Πάσχου Αγγελική ΠΕ70
4. Ελένη Μοσχοβάκη ΠΕ60
5. Νίκος Κ. Χαβιάρας ΠΕ02
6. Σοφία Σωτηρίου ΠΕ04
7. Λάουρα Λοϊζίδου ΠΕ04 (Εκπ/ση για την Αειφορία)