Αρχική
Τρίτη Απρίλιος 23, 2024
logo_0012.jpg

Δελτίο Τύπου

Χαιρετισμός Περιφερειακής Δ/ντριας Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Β. Αιγαίου

Αγαπητοί, Αγαπητές Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες και Συνεργάτες,

Αποτελεί  ιδιαίτερη τιμή και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη για μένα η ανάληψη των καθηκόντων μου ως Περιφερειακής Διευθύντριας  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την  απερχόμενη Περιφερειακή Διευθύντρια την κ. Παπαδανιήλ  για την άριστη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου τα τρία χρόνια συνεργασίας μας καθώς και για το σημαντικό έργο και την προσφορά της. Της εύχομαι ό,τι καλύτερο σε υπηρεσιακό και σε προσωπικό επίπεδο.

Πατήστε εδώ για το δελτίο τύπου.

Τελευταίες αναρτήσεις από την Π.Δ.Ε. Βορείου Αιγαίου

Πρόσκληση για διάθεση θέσεων Μαθητείας στα ΕΠΑΛ του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Με βάση το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο για την Αναβάθμιση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και της Μαθητείας, το οποίο εγκρίθηκε το 2016 την τελευταία διετία υλοποιούνται μία σειρά από δράσεις ώστε η ΕΕΚ να επιτελέσει τόσο τον επαγγελματικό όσο και τον κοινωνικό της ρόλο. Ιδιαίτερη προτεραιότητα έχει δοθεί στη διεύρυνση του θεσμού της μαθητείας, η οποία έχει ήδη κινητοποιήσει τους φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και έχει θετική απήχηση στις αιτήσεις συμμετοχής των υποψηφίων σε όλους τους προσφερόμενους τύπους (ή δομές) μαθητείας.

Σε συνέχεια της καλής συνεργασίας που έχουμε σας καλούμε να στηρίξετε το θεσμό επενδύοντας στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση των νέων, προσφέροντας θέσεις Μαθητείας για το σχολικό έτος 2018-2019.

Πρόσκληση για διάθεση θέσεων Μαθητείας στα ΕΠΑΛ του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Παράρτημα

Έργα Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ

 

 


  

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 10 επισκέπτες και κανένα μέλος