ΠΡΟΤΥΠΑ & ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Κυριακή Απρίλιος 02, 2023
logo_001.jpg

ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Δ/ΝΤΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ 7 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΔΕ Β ΑΙΓΑΙΟΥ

ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Δ/ΝΤΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ 7 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΔΕ Β ΑΙΓΑΙΟΥ

Το πρόγραμμα των συνεντεύξεων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΠΔΕ Β. Αιγαίου εντός των επόμενων ημερών, προκειμένου να ενημερωθούν οι υποψηφιοι.

Οριστικός πίνακας τοποθετούμενων και πίνακας απορριπτέων εκπαιδευτικών σε θέσεις στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία της Π.Δ.Ε. Βορείου Αιγαίου

Σας κοινοποιούμε τον οριστικό πίνακα τοποθετούμενων και τον πίνακα απορριπτέων εκπαιδευτικών μετά από τις αιτήσεις για απόσπαση σε θέσεις στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία της Π.Δ.Ε. Βορείου Αιγαίου.

 

α/α

 

ΕΠΩΝΥΜΟ

 

ΟΝΟΜΑ

 

ΚΛΑΔΟΣ/ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΝΑΔΩΝ

ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

 

1

 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

 

ΠΕ06

 

13

1ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΑΜΟΥ

 

ΠΔΕ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ       Πίνακας απορριπτέων

Αριθμός Μητρώου Εκπαιδευτικού

Μοναδικός κωδικός αίτησης

Έλεγχος Αίτησης

Αιτιολογία (σε περίπτωση απόρριψης)

710297

170836BMXYXPBU

Απορρίπτεται

Δεν έχει πενταετή διδακτική υπηρεσία σε σχολικές μονάδες

 

 

 

Πρόγραμμα συνεντεύξεων για την επιλογή εκπαιδευτικών στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία της Π.Δ.Ε. Βορείου Αιγαίου

Σας κοινοποιούμε το πρόγραμμα συνεντεύξεων για την επιλογή εκπαιδευτικών στα Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία της Π.Δ.Ε. Βορείου Αιγαίου.

Επιπρόσθετα, σας ενημερώνουμε ότι οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν στο Πρότυπο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης την Πέμπτη 11/08/2022, σύμφωνα με το πρόγραμμα που επισυνάπτεται παρακάτω.

Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος επιθυμεί να λάβει μέρος στη συνέντευξη μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων Webex, παρακαλείται να στείλει σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να λάβει τον αντίστοιχο σύνδεσμο συμμετοχής.

Πρόγραμμα συνεντεύξεων