Ανακοινώσεις Σχολικών Συμβούλων
Τρίτη Απρίλιος 24, 2018

Ημερίδα Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής για το beach volley στο Πέραμα Παπάδου (30-6-2016)

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν είχαν Εισηγητές:

τον Τσιόπα Ιωάννη, Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής: «το beachvolleyστη ?δια βίου άσκηση?»,  Στρατάκη Μιχάλη Διευθ/ντής 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης - Εκπ/κό Φυσικής Αγωγής: «οι κανονισμοί του beachvolley?και Χιωτέλλη Ιωάννη, Εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής του Γυμνασίου Πλωμαρίου: «από το προαύλιο του σχολείου στην παραλία - οι ιδιαιτερότητες του αθλήματος »

Στη Βιωματικη προσέγγιση εισηγητές ήτανε:

Ο Βογιατζής Δημήτρης, Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής των Δημοτικών Σχολείων Παμφίλων, Παναγιούδας και Ψωμάς Σπύρος, Περιφερειακό Ομοσπονδιακό Προπονητή Πετοσφαίρισης - Εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής, με θέμα: «Εξάσκηση και τακτική σε παιχνίδι 2 εναντίον 2 & 3 εναντίον 3 ? Αναφορά στο minibeachvolley».                        

Οι μικροί μαθητές από το Δημ. Σχολείο Παπάδου και υπό την καθοδήγηση του Π.Ο.Π. Ψωμά Σπύρο, κλέψανε την παράσταση στη παρουσίαση και εκτέλεση της εφαρμογής του minibeachvolleyστην όμορφη καθαρή παραλία των Ανεμόμυλων Περάματος και στη συνέχεια μας υποσχέθηκαν για πολύ παιχνίδι και ενασχόληση με τα σπορ στον ελεύθερο χρόνο των καλοκαιρινών τους διακοπών για διατήρηση και βελτίωση της καλής φυσικής τους κατάστασης που εμφανίσανε στην δίωρη δοκιμασία-παρουσίαση.

 Η βιωματική προσέγγιση περιελάμβανε τουρνουά beachvolleyμε την συμμετοχή όλων των Εκπαιδευτικών Φ.Α. που παρακολούθησαν την ημερίδα, καταδεικνύοντας την σημαντικότητα του εκπαιδευτικού-προτύπου στην μύηση και υιοθέτηση θετικών στάσεων από τους νεαρούς μας μαθητές.