Αρχική
Παρασκευή Απρίλιος 26, 2024
logo_0012.jpg

Δελτίο Τύπου

Χαιρετισμός Περιφερειακής Δ/ντριας Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Β. Αιγαίου

Αγαπητοί, Αγαπητές Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες και Συνεργάτες,

Αποτελεί  ιδιαίτερη τιμή και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη για μένα η ανάληψη των καθηκόντων μου ως Περιφερειακής Διευθύντριας  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την  απερχόμενη Περιφερειακή Διευθύντρια την κ. Παπαδανιήλ  για την άριστη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου τα τρία χρόνια συνεργασίας μας καθώς και για το σημαντικό έργο και την προσφορά της. Της εύχομαι ό,τι καλύτερο σε υπηρεσιακό και σε προσωπικό επίπεδο.

Πατήστε εδώ για το δελτίο τύπου.

Τελευταίες αναρτήσεις από την Π.Δ.Ε. Βορείου Αιγαίου

"Γιορτάστηκε η Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στα σχολεία του N. Λέσβου"-Δελτίο Τύπου από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής κ. Ιωάννη Τσιόπα (6-9-2016)

Το σύνολο σχεδόν των σχολικών συγκροτημάτων του Ν. Λέσβου συμμετείχαν για τρίτη συνεχή χρονιά στην Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Ηαναγκαιότητα υιοθέτησης ενός πιο δραστήριου τρόπου ζωής των παιδιών και εφήβων και στην προσπάθεια  παρακίνησης  και μύησης των μαθητών  να συμμετάσχουν  σε οποιοδήποτε είδος φυσικής δραστηριότητας με απώτερο στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, την καλλιέργεια ή/και ενίσχυση της ευεξίας, υιοθετήθηκε  το σύνθημα :

«Νοιώσε τη  χαρά  της  άθλησης  χωρίς το άγχος της  νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός- Δικαίωμα για όλους».

Αθλητικές δραστηριότητες, δημοφιλή ομαδικά παιχνίδια (ποδόσφαιρο, πετοσφαίριση, καλαθοσφαίριση, χειροσφαίριση), kidsathletics, αθλήματα ρακέττας (τένις, πιγκ-πογκ, μπάντμιντον),  μπότσια, καθιστική Πετοσφαίριση (παραολυμπιακά αθλήματα), παιδαγωγικά παιχνίδια, χορό, σκάκι κλπ., πραγματοποιήθηκαν ανάλογα με την ηλικία των μαθητών/τριών και τις υποδομές του σχολείου..Οι αθλητικές δράσεις εμπλουτιστήκανε με προβολές ταινιών, βίντεο σχετικής θεματολογίας, διαδραστικές διαλέξεις- συζητήσεις, καλλιτεχνική - εικαστική - μουσική δημιουργία με συναφή θεματολογία (π.χ. δημιουργία αφίσας, πανό, κολάζ).

         

Έργα Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ

 

 


  

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 8 επισκέπτες και κανένα μέλος