Ανακοινώσεις
Πέμπτη Απρίλιος 25, 2024
logo_0012.jpg

Σημαντική ανακοίνωση για την προϋπηρεσία των ΕΕΠ-ΕΒΠ

Η προϋπηρεσία των ΕΕΠ – ΕΒΠ καταχωρείται κατόπιν συγκεκριμένης διαδικασίας στο ΟΠΣΥΔ η οποία συνοπτικά είναι η εξής:

Λαμβάνονται τα excel, ελέγχονται, συνενώνονται, ελέγχονται εκ νέου κυρίως για τη μορφοποίηση που πρέπει να είναι ακριβώς η ίδια για τις 13 ΠΔΕ αποστέλλονται στο ΟΠΣΥΔ και μετά από αρκετές εργατοώρες από την ομάδα του ΟΠΣΥΔ καταχωρούνται στο σύστημα.

Μέχρι στιγμής έχει περαστεί μόνο το 1ο μέρος των πλήρους.

Μετά σειρά θα έχει το 2ο μέρος των πλήρους.

Μετά σειρά θα έχουν οι ωρομίσθιοι και μετά τα ΣΔΕ όπου θα ενωθούν τα δύο μέρη για το κάθε ένα από αυτά για να δοθεί ένας πίνακας στην ομάδα του ΟΠΣΥΔ και να μην γίνεται διπλή δουλειά.

Ως εκ τούτου πιθανώς την επόμενη Παρασκευή 12/7 θα μπορούν οι υποψήφιοι να δουν στο ΟΠΣΥΔ το σύνολο της προϋπηρεσίας τους.

Καλό θα είναι επίσης να ελέγχουν μόνο την καρτέλα πρόσληψη με τις ημερομηνίες ανάληψης και λήξης και όχι την καρτέλα μορίων. 

Καθώς στην καρτέλα αυτή αναμένεται να εφαρμοστεί ο νέος αλγόριθμος και να υπολογιστούν σωστά τα μόρια τα οποία τώρα στο άθροισμα δεν είναι σωστά.

Το πεδίο δυσπρόσιτα δεν του δίνετε σημασία. Επίσης η προϋπηρεσία των ΕΕΠ-ΕΒΠ θα μείνει εκεί που είναι και δεν θα  περαστεί στο πεδίο προϋπηρεσία ΣΜΕΑΕ (για λόγους τεχνικούς) αλλά θα υπολογιστεί ως προϋπηρεσία Ειδικής Αγωγής.