Ανακοινώσεις
Πέμπτη Μάρτιος 28, 2024
logo_0012.jpg

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ ΤΩΝ Ε.Ε.Π. ΚΑΙ Ε.Β.Π.

 

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί, μέλη Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. (μόνιμοι, αναπληρωτές), οι οποίοι επιθυμούν να τους χορηγηθεί άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή, μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο ΠΥΣΕΕΠ Βορείου Αιγαίου  ως εξής:

ΑΙΤΗΣΗ προς το ΠΥΣΕΕΠ  (Υπόδειγμα 1)

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ προς το ΠΥΣΕΕΠ (Υπόδειγμα 2)

Σε περίπτωση που ο/η αναπληρωτής/-τρια είναι αυτοαπασχολούμενος/-η, συμπληρώνει στην Υπεύθυνη Δήλωση την έδρα εργασίας του/της (ακριβής διεύθυνση) και τις  ημέρες και ώρες απασχόλησής του/της εβδομαδιαίως.

ΒΕΒΑΙΩΣΗ του σχολείου ή της Υπηρεσίας ότι το έργο του/της ……….…… κλάδου…. …… στο σχολείο/Υπηρεσία δεν παρακωλύεται από την άσκηση του ιδιωτικού του/της έργου

ΒΕΒΑΙΩΣΗ του ιδιώτη εργοδότη ή φορέα, στην οποία θα προσδιορίζεται το χρονικό διάστημα για το οποίο θα απασχοληθεί ο ενδιαφερόμενος (και το οποίο δεν μπορεί να είναι προγενέστερο της ημερομηνίας υποβολής της αίτησής του στο ΠΥΣΕΕΠ) καθώς και ο τόπος, το είδος της απασχόλησης και οι ώρες απασχόλησης την εβδομάδα.

Τα ανωτέρω δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν στην υπηρεσία μας με ευθύνη των ενδιαφερομένων (υπογεγραμμένα), αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: eidag@vaigaiou.pde.sch.gr (Υπόψη κ. Μαρίας Χατζηχαλκιά).

Όσο αφορά στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς / ΕΕΠ / ΕΒΠ η αίτηση μαζί με τα ανωτέρω συνοδευτικά έγγραφα πρέπει να υποβληθεί στην υπηρεσία μας κατά την ημερομηνία ανάληψης.

Εφιστούμε ιδιαίτερα την προσοχή σας στα παρακάτω σημεία :

Η αίτηση και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την χορήγηση της άδειας πρέπει να υποβάλλονται στο αρμόδιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο πριν την έναρξη του έργου, ώστε να έχει το Συμβούλιο τον επαρκή χρόνο για να αποφανθεί για τη χορήγηση ή μη αυτής.

Χορήγηση άδειας με αναδρομική ισχύ δεν είναι δυνατή.