Δελτία Τύπου
Παρασκευή Μάρτιος 29, 2024
logo_0012.jpg

Μήνυμα Περιφερειακής Διευθύντριας Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Βορείου Αιγαίου για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2014-2015 (29-08-2014)

Ένα ζεστό καλωσόρισμα σε όλα τα παιδιά μας και, κυρίως, στους μικρούς μαθητές που για πρώτη φορά θα καθίσουν στα σχολικά θρανία, καθώς και τους μαθητές που τώρα ξεκινούν το Γυμνάσιο ή το Λύκειο. Θερμές ευχές για επιτυχία και πρόοδο σε όλα τα παιδιά μας τα οποία διαβεβαιώνουμε ότι είναι για εμάς τους εκπαιδευτικούς η άμεση προτεραιότητα.

Σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του Βορείου Αιγαίου, θα ήθελα να εκφράσω, για άλλη μια φορά, την αρχική μου δέσμευση για σκληρή προσωπική εργασία και συναίσθηση ευθύνης, προκειμένου επιτύχουμε -όλοι μαζί- τους συλλογικούς εκπαιδευτικούς στόχους που αξίζει η Περιφέρειά μας. Η θέση την οποία κατέχω συνιστά για εμένα ύψιστη τιμή, καθώς έχω την τύχη να εκπροσωπώ ένα δυναμικό στελεχών, εκπαιδευτικών και μαθητών πραγματικά αξιόλογο σε κάθε επίπεδο.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, αλλά και όλες οι διοικητικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες μας, είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, εκπαιδευτικού, γονέα-κηδεμόνα, μαθητή και πολίτη, ανοιχτές σε κάθε πρόταση ή προβληματισμό.

 

 

                                                                                                              Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΤΡΙΑ

                                                                                                       Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 

 

                                                                                                                ΜΑΡΙΑ Χ. ΠΑΠΑΔΑΝΙΗΛ

Δελτίο τύπου (29-08-2014)