Διαγωνισμοί - Προγράμματα
Σάββατο Οκτώβριος 16, 2021
logo_001.jpg

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Λειτουργία της ΠΔΕ Βορείου Αιγαίου

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π. & Δ. Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την πρόληψη και την προστασία από τον κορωνοϊό Covid-19 σε χώρους εργασίας, σας ενημερώνει ότι η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή όπου αυτό δεν είναι εφικτό κατόπιν ραντεβού.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2251048160

 

Κατά την προσέλευση του κοινού η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

 

Η Φυσική των Ολυμπιακών Αθλημάτων (31-3-2015)

Σας ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο του προγράμματος OpenDiscoverySpace(ODS), προκηρύσσουμε διαγωνισμό για την ανάδειξη των 20 καλύτερων εκπαιδευτικών σεναρίων. Στο διαγωνισμό συμμετέχουν εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής και των δύο βαθμίδων, των Διευθύνσεων της Χώρας. Οι εκπαιδευτικοί που θα επιλεγούν, ως οι δημιουργοί των καλύτερων σεναρίων, θα συμμετάσχουν από 23-28 Ιουλίου στο Θερινό Σχολείο με θέμα: Η Φυσική των Ολυμπιακών Αθλημάτων. Η εκπαίδευση θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη χρήση και  αξιοποίηση των ψηφιακών εργαλείων κατά τη διδακτική πράξη, θα πραγματοποιηθεί δε στην Αρχαία Ολυμπία και όλες οι δαπάνες θα είναι καλυμμένες.

Σας αποστέλλουμε την προκήρυξη διαγωνισμού και την ενδεικτική φόρμα εκπαιδευτικού σεναρίου, με την παράκληση να αποσταλούν στις Σχολικές Μονάδες αρμοδιότητάς σας.

Σας ενημερώνουμε, ακόμη, ότι το υλικό αυτό έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής.

 

Συνοδευτικά αρχεία