Μαθητεία των ΕΠΑ.Λ.
Δευτέρα Σεπτέμβριος 25, 2023
logo_001.jpg

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ Π.Δ.Ε. & ΥΠΕΘΥΝΩΝ Δ.Δ.Ε. ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ

Ανακοινώνονται οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων για την πλήρωση θέσεων Συντονιστών Π.Δ.Ε. για τη μαθητεία και Υπευθύνων Δ.Δ.Ε. για τη Μαθητεία  της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου.

Τυχόν ενστάσεις από τους υποψήφιους επί της μοριοδότησης των κριτηρίων της Εμπειρίας σε Θέματα Εφαρμογής Τάξης Μαθητείας, της Διοικητικής Εκπαιδευτικής Προϋπηρεσίας, των Άλλων Τίτλων Σπουδών  - Επιμορφώσεων και Νέες Τεχνολογίες υποβάλλονται μόνο μία φορά, εντός αποκλειστικής ημερομηνίας τριών (03) εργασίμων ημερών από την επόμενη της ανάρτησης του προσωρινού πίνακα κατάταξης.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ), από 12/07/2023 έως 14/07/2023 ώρα 12.30μ.μ.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων καμία ένσταση δε γίνεται δεκτή. 

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ Π.Δ.Ε. & ΥΠΕΘΥΝΩΝ Δ.Δ.Ε. ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ

Πίνακας αποκλειομένων από αιτήσεις για επιλογή Συντονιστών-Υπευθύνων ΔΔΕ για τη Μαθητεία

Σας κοινοποιούμε τον πίνακα αποκλειομένων από αιτήσεις για επιλογή Συντονιστών-Υπευθύνων ΔΔΕ για τη Μαθητεία και ενημερώνουμε ότι η προθεσμία για την υποβολή των ενστάσεων ορίζεταιαπό σήμερα 7/7/2023 έως και τη Δευτέρα 10/7/2023 και ώρα 15.00.

Πίνακας αποκλειομένων από αιτήσεις για επιλογή Συντονιστών-Υπευθύνων ΔΔΕ για τη Μαθητεία

ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022- 2023 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Η Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ αποφασίζει τη λειτουργία των τμημάτων ειδικότητας «Μεταλυκειακού έτους - Τάξης μαθητείας» στα ΕΠΑ.Λ. του Πίνακα 1 της περιφέρειας ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ καθώς α) υπάρχουν διαθέσιμοι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων στους οποίους θα ανατεθούν τα εργαστηριακά μαθήματα της ειδικότητας, β) υπάρχει η απαιτούμενη εργαστηριακή υποδομή, γ) έχουν εξασφαλιστεί θέσεις μαθητείας και δ) έχει υποβληθεί ο απαιτούμενος αριθμός αιτήσεων εγγραφής στο «Μεταλυκειακό έτος-Τάξη Μαθητείας» με βάση την κατηγορία μοριοδότησης των ΕΠΑ.Λ. Για τμήματα με μικρότερο αριθμό μαθητευομένων, που ενδεχομένως να εγκριθούν από τον Γενικό Γραμματέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ. (https://www.minedu.gov.gr/texniki-ekpaideusi-2/mathiteia/dimosieyseis-mathiteias), από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022.

Διαβάστε ΕΔΩ  ολόκληρο το έγγραφο της απόφασης

Δείτε ΕΔΩ τον Πίνακα 1

Προσωρινός πίνακας κατάταξης εκπαιδευτικών ΕΠΑ.Λ και Ε.Κ. για θέσεις εποπτών - εκπαιδευτικών σε ειδικότητες του «Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας» περιόδου 2022-2023

Δείτε ΕΔΩ τον προσωρινό πίνακα κατάταξη των υποψηφίων εποπτών- εκπαιδευτικών για το «Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας» περιόδου 2022-2023.


Προθεσμία υποβολής ενστάσεων
Επί του προσωρινού πίνακα είναι δυνατή η υποβολή ενστάσεων μέσω του ΠΣ Διαχείρισης Τάξης Μαθητείας (γίνονται δεκτές μόνο πλήρως αιτιολογημένες ενστάσεις) από το Σάββατο 1/10/2022 έως και την Τρίτη 4/10/2022 και ώρα 14.00 μ.μ.