Διαγωνισμοί - Προγράμματα
Τρίτη Οκτώβριος 19, 2021
logo_001.jpg

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Λειτουργία της ΠΔΕ Βορείου Αιγαίου

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π. & Δ. Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την πρόληψη και την προστασία από τον κορωνοϊό Covid-19 σε χώρους εργασίας, σας ενημερώνει ότι η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή όπου αυτό δεν είναι εφικτό κατόπιν ραντεβού.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2251048160

 

Κατά την προσέλευση του κοινού η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

 

Ενημέρωση Γυμνασίων όλης της χώρας για την εφαρμογή προγράμματος ECOMOBILITY ? Οικολογική Μετακίνηση (4-6-2015)

Το ανωτέρω πρόγραμμα, απευθύνεται σε μαθητές της Γ? τάξης των Γυμνασίων όλης της χώρας και αφορά στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των μαθητών, μέσω προετοιμασίας εργασιών και κατάθεσης προτάσεων σε ειδικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται με τη συνεργασία και εμπλοκή Τοπικών Αρχών, φορέων, επιστημόνων, Μέσων Ενημέρωσης και πολιτών. Σκοπός του προγράμματος είναι η ανατροπή της αλόγιστης χρήσης αυτοκινήτων και ο προσανατολισμός στις Πράσινες Μεταφορές στις πόλεις.
Η έγκαιρη ενημέρωση των εφήβων σε περιβαλλοντικά θέματα, όπως φάνηκε από την εμπειρία προηγούμενων ετών, αποδεικνύεται εξαιρετικά σημαντική για την υιοθέτηση οικολογικών στάσεων και συμπεριφορών αναφορικά με το πρόβλημα της μετακίνησης στις πόλεις.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία Ecocity στο τηλέφωνο: 210-6196757, fax: 210-6196958 και e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .