Διαγωνισμοί - Προγράμματα
Παρασκευή Απρίλιος 26, 2024
logo_0012.jpg

Ενημέρωση Γυμνασίων όλης της χώρας για την εφαρμογή προγράμματος ECOMOBILITY ? Οικολογική Μετακίνηση (4-6-2015)

Το ανωτέρω πρόγραμμα, απευθύνεται σε μαθητές της Γ? τάξης των Γυμνασίων όλης της χώρας και αφορά στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των μαθητών, μέσω προετοιμασίας εργασιών και κατάθεσης προτάσεων σε ειδικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται με τη συνεργασία και εμπλοκή Τοπικών Αρχών, φορέων, επιστημόνων, Μέσων Ενημέρωσης και πολιτών. Σκοπός του προγράμματος είναι η ανατροπή της αλόγιστης χρήσης αυτοκινήτων και ο προσανατολισμός στις Πράσινες Μεταφορές στις πόλεις.
Η έγκαιρη ενημέρωση των εφήβων σε περιβαλλοντικά θέματα, όπως φάνηκε από την εμπειρία προηγούμενων ετών, αποδεικνύεται εξαιρετικά σημαντική για την υιοθέτηση οικολογικών στάσεων και συμπεριφορών αναφορικά με το πρόβλημα της μετακίνησης στις πόλεις.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία Ecocity στο τηλέφωνο: 210-6196757, fax: 210-6196958 και e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .