Μαθητεία των ΕΠΑ.Λ.
Παρασκευή Απρίλιος 26, 2024
logo_0012.jpg

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

 

Για την διευκόληνσή σας και σε περίπρωση που δεν έχετε σαρωτή (scanner) για τα έγγραφα, μπορείτε να κάνετε τα παρακάτω:

1. Εγκαταστήστε το CamScanner στο κινητό σας (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intsig.camscanner&hl=el). Κατά την εγκατάσταση αποδεχθείτε το αίτημα της εφαρμογής να έχει πρόσβαση στα αρχεία σας. Μπορείτε να αγνοήσετε τα διαφημιστικά μηνύματα που ίσως παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια λειτουργίας της εφαρμογής.

2. Σάρωση σελίδας:

3. Τοποθετήστε τη σελίδα που θέλετε να σαρώσετε σε μια καθαρή επιφάνεια (να διακρίνονται με ευκρίνεια τα όρια της σελίδας).

4. Ανοίξτε την εφαρμογή CamScanner.

5. Σαρώστε τη σελίδα πατώντας το εικονίδιο με τη φωτογραφική μηχανή κάτω δεξιά. Δεν χρειάζεται να έχετε το κινητό σας ακριβώς πάνω από τη σελίδα. Το CamScanner θα αναγνωρίσει αυτόματα τα όρια της σελίδας.

6. Βλέπετε τα όρια της σελίδας όπως τα έχει αναγνωρίσει το CamScanner. Μπορείτε να τα αλλάξετε αν δεν είναι σωστά κατά βούληση με τα χειριστήρια (μικροί κύκλοι) που βλέπετε στην οθόνη.

7. Μόλις σιγουρευτείτε για τα όρια πατήστε “Next” κάτω δεξιά.

8. Πατήστε “Save” κάτω δεξιά.

9. Αν υπάρχουν επιπλέον σελίδες για το συγκεκριμένο δικαιολογητικό, επαναλαμβάνετε τα βήματα 3 – 8 για κάθε μια επιπλέον σελίδα.

10. Μόλις τελειώσετε με τις σελίδες, δημιουργήστε το αρχείο .pdf πατώντας "pdf" στο πάνω μέρος της οθόνης.

11. Στη συνέχεια πατήστε "share" πάνω δεξιά και από εκεί μπορείτε είτε να αποθηκεύσετε το αρχείο στο κινητό σας είτε να το στείλετε σε κάποιο email σας.