Μαθητεία των ΕΠΑ.Λ.
Παρασκευή Μάιος 20, 2022
logo_001.jpg

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Λειτουργία της ΠΔΕ Βορείου Αιγαίου

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π. & Δ. Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την πρόληψη και την προστασία από τον κορωνοϊό Covid-19 σε χώρους εργασίας, σας ενημερώνει ότι η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή όπου αυτό δεν είναι εφικτό κατόπιν ραντεβού.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2251048160

 

Κατά την προσέλευση του κοινού η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

 

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ Π.Δ.Ε. & ΥΠΕΘΥΝΩΝ Δ.Δ.Ε. ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ

Ανακοινώνονται οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων για την πλήρωση θέσεων Συντονιστών Π.Δ.Ε. για τη μαθητεία και Υπευθύνων Δ.Δ.Ε. για τη Μαθητεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου.
Τυχόν ενστάσεις από τους υποψήφιους επί της μοριοδότησης των κριτηρίων της Εμπειρίας σε Θέματα Εφαρμογής Τάξης Μαθητείας, της Διοικητικής Εκπαιδευτικής Προϋπηρεσίας, των Άλλων Τίτλων Σπουδών - Επιμορφώσεων και Νέες Τεχνολογίες υποβάλλονται μόνο μία φορά, εντός αποκλειστικής ημερομηνίας τριών (03) εργασίμων ημερών από την επόμενη της ανάρτησης του προσωρινού πίνακα κατάταξης.
Οι ενστάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) , από 29/11/2021 έως και 1/12/2021
Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων καμία ένσταση δε γίνεται δεκτή.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΙΝΑΚΑ