Πανελλήνιες Εξετάσεις
Παρασκευή Απρίλιος 19, 2024
logo_0012.jpg

Υποβολή δικαιολογητικών για προφορική ή γραπτή εξέταση υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, στις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2016, για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (16-2-2016)

Με την παρούσα εγκύκλιο, σας ενημερώνουμε για τον τρόπο εξέτασης των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων, καθώς και τη διαδικασία χορήγησης των γνωματεύσεων που αφορούν:
α) στους υποψηφίους (μαθητές τελευταίας τάξης και αποφοίτους), οι οποίοι θα υποβάλουν αίτηση-δήλωση για να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων για εισαγωγή στις σχολές ή τα τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με το παλαιό ή το νέο σύστημα εισαγωγής.
β) στους υποψηφίους (μαθητές τελευταίας τάξης και αποφοίτους), οι οποίοι θα υποβάλουν αίτηση-δήλωση για να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΕΠΑ.Λ. για εισαγωγή σε σχολές ή τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με το παλαιό ή το νέο σύστημα εισαγωγής.

Υποβολή δικαιολογητικών για προφορική ή γραπτή εξέταση υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, στις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2016, για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση