Ανακοινώσεις
Κυριακή Ιούνιος 30, 2024
logo_0012.jpg

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκπόνηση και υποβολή ψηφιακών διδακτικών σεναρίων από τους εκπαιδευτικούς για γνωστικά αντικείμενα της Π/θμιας και Δ/θμιας Επαγγελματικής Εκπ/σης (17-6-2015)

Η εκπόνηση, υποβολή, αξιολόγηση και ανάδειξη των βέλτιστων εξ? αυτών θα πραγματοποιηθεί μέσω της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Ανάπτυξης, Σχεδίασης, Υποβολής και Αξιολόγησης «ΑΙΣΩΠΟΣ» που θα έχει αναπτυχθεί από το Ι.Ε.Π. Στην Πλατφόρμα θα βρίσκονται αναρτημένες οι προδιαγραφές εκπόνησης των σεναρίων (κριτήρια αξιολόγησης) που έχουν τεθεί από το Ι.Ε.Π. καθώς και μεγάλο πλήθος δειγματικών σεναρίων που θα έχουν εκπονηθεί από το Ι.Ε.Π., στη διάθεση όλων των εκπαιδευτικών ? δημιουργών. Η Πλατφόρμα θα είναι προσβάσιμη στην ακόλουθη διεύθυνση : http://aesop.iep.edu.gr/. Η πρόσβαση για εγγραφή και χρήση θα είναι δυνατή από τις 8 Ιουλίου 2015 στις 12:00.
Η διάρκεια εκπόνησης - υποβολής ορίζεται από 8 Ιουλίου έως και 10 Σεπτεμβρίου 2015.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ με την οποίαη Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων (ΕΥΕΕΔ) του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.προσκαλείτους ενδιαφερόμενους Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Δημόσιας ή Ιδιωτικής Εκπαίδευσης να υποβάλλουν ένα (1) ψηφιακό διδακτικό σενάριο πάνω στο γνωστικό αντικείμενο της επιλογής τους, (αρχείο: 4527_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ_7331476.pdf)