Διάφορα
Τετάρτη Οκτώβριος 05, 2022
logo_001.jpg

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Λειτουργία της ΠΔΕ Βορείου Αιγαίου

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π. & Δ. Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την πρόληψη και την προστασία από τον κορωνοϊό Covid-19 σε χώρους εργασίας, σας ενημερώνει ότι η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή όπου αυτό δεν είναι εφικτό κατόπιν ραντεβού.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2251048160

 

Κατά την προσέλευση του κοινού η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

 

Προκήρυξη Βραβείων "Κωνσταντίνος Κριεζής" από την Ακαδημία Αθηνών

Προκήρυξη Βραβείων "Κωνσταντίνος Κριεζής" από την Ακαδημία Αθηνών

Πρόσκληση Στελέχωσης της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ του ΥΠ.Π.Ε.Θ. Τομέα Παιδείας (10-2-2016)

Η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Τομέα Παιδείας  του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, προτίθεται να καλύψει τις ανάγκες της σε προσωπικό και προβαίνει σε ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση θέσεων με μετακίνηση ή απόσπαση υπαλλήλων με σχέση εργασίας μονίμου ή ιδιωτικού δικαίου από Δημόσιες Υπηρεσίες, στα Ν.Π.Δ.Δ. και στα Ν.Π.Ι.Δ. του ευρύτερου δημόσιου τομέα σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ.2α του Ν.2860/2000 (ΦΕΚ 251/Α/14-11-2000) όπως ισχύει και με τις διατάξεις της παρ.1α του άρθρου 18 του Ν.3614/2007 (ΦΕΚ 267/τ.Α΄/3-12-2007).

Διαβάστε περισσότερα: Πρόσκληση Στελέχωσης της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ του ΥΠ.Π.Ε.Θ. Τομέα Παιδείας (10-2-2016)

Συγχαρητήρια επιστολή του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Αριστείδη Καλάργαλη προς τους νέους Διευθυντές Εκπαίδευσης (1-2-2016)

Αξιότιμες/οι κ.κ. Διευθύντριες & Διευθυντές των Δ/νσεων Εκπ/σης Β. Αιγαίου,  

Παρακαλώ δεχθείτε τα ειλικρινή συγχαρητήριά μου και τις εγκάρδιες ευχές μου για την επιλογή και τοποθέτησή σας ως Διευθυντές των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου. Πιστεύω ότι η νέα σας θέση θα σας δώσει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να προσφέρετε τα μέγιστα στην εκπαίδευση αλλά και την κοινωνία των περιοχών ευθύνης σας.

Η τιμή, που σας έγινε, είναι μεγάλη και ακόμα μεγαλύτερη η ευθύνη της επιτέλεσης της σημαντικής και δύσκολης αποστολής σας.

Με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε με απόλυτη επιτυχία στις απαιτήσεις των νέων καθηκόντων σας αλλά και στις προσδοκίες της εκπαιδευτικής κοινότητας, εύχομαι να έχετε μια καλή, δημιουργική και εποικοδομητική θητεία.

Ανεξάρτητα από την αφετηρία, την προσωπική, ειδική και γενική ταυτότητα του καθενός ? καθεμιάς, η σημαντικότερη προϋπόθεση για να υπάρξει αντιμετώπιση των ποικίλων εκπαιδευτικών θεμάτων είναι η ανάπτυξη της συνεργασίας όλων μας στον μέγιστο βαθμό. Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου κι εγώ προσωπικά θα είμαστε συνεχώς στη διάθεσή σας, συνδράμοντας με οιονδήποτε τρόπο τις προσπάθειες όλων σας, με απώτερο στόχο την ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης  και την υποστήριξη γενικότερα του δημόσιου σχολείου.

Καλή αρχή και καλή δύναμη στο έργο σας!

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη στελέχωση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος ??Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση?? (25-6-2015)

Σας κοινοποιούμε έγγραφο της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Τομεακών Ε.Π. του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού με θέμα: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη στελέχωση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος ??Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση??».

Διαβάστε περισσότερα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη στελέχωση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης...