Ανακοινώσεις
Παρασκευή Μάιος 27, 2022
logo_001.jpg

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Λειτουργία της ΠΔΕ Βορείου Αιγαίου

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π. & Δ. Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την πρόληψη και την προστασία από τον κορωνοϊό Covid-19 σε χώρους εργασίας, σας ενημερώνει ότι η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή όπου αυτό δεν είναι εφικτό κατόπιν ραντεβού.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2251048160

 

Κατά την προσέλευση του κοινού η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

 

Πίνακας δεκτών υποψηφίων προϊσταμένων Κ.Ε.Σ.Υ. της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΑΡΧΕΙΑ:

1.      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΠΙΝΑΚΑ ΔΕΚΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ Κ.Ε.Σ.Υ. της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

2.      ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΕΚΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ Κ.Ε.Σ.Υ. της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Οι υποψήφιοι/ες έχουν τη δυνατότητα υποβολής ένστασης εντός τριών εργασίμων ημερών από την ανάρτησή τους και συγκεκριμένα από Παρασκευή 19-10-2018 έως και Τρίτη 23-10-2018.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευση Βορείου Αιγαίου (για το Περιφερειακό Συμβούλιο Επιλογής) ιδιοχείρως ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (σκαναρισμένες ) ή με faxστον αριθμό 22510 48155.