Ανακοινώσεις
Σάββατο Ιούλιος 27, 2024
logo_0012.jpg

Ανάρτηση προγράμματος συνεντεύξεων των υποψηφίων εκπαιδευτικών για την πλήρωση κενών θέσεων θητείας στα Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου για το σχολικό έτος 2024-2025.

Η Περιφερειακή Επιτροπή Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (Π.Ε.Π.Π.Σ. ) Βορείου Αιγαίου αναρτά το αναλυτικό πρόγραμμα των συνεντεύξεων  των υποψηφίων εκπαιδευτικών για την πλήρωση κενών θέσεων θητείας στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου για το σχολικό έτος 2024-2025.

Οι συνεντεύξεις θα διεξαχθούν  στην έδρα της Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Βορείου Αιγαίου( Ελ.Βενιζέλου 26, Μυτιλήνη) τη Δευτέρα 29-07-2024,σύμφωνα με το πρόγραμμα που επισυνάπτεται.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι/ες να προσέρχονται 20 λεπτά νωρίτερα , έχοντας μαζί τους σχετικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα ή διαβατήριο).

Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος επιθυμεί να λάβει μέρος στη συνέντευξη μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων Webex, παρακαλείται να στείλει σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  προκειμένου να λάβει τον αντίστοιχο σύνδεσμο συμμετοχής.

Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας , οι υποψήφιοι /ες που δεν προτίθενται να προσέλθουν στη συνέντευξη παρακαλούνται να ενημερώσουν άμεσα στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

  

Πρόγραμμα συνεντεύξεων