Διάφορα
Παρασκευή Απρίλιος 19, 2024
logo_0012.jpg

Συγχαρητήρια επιστολή του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Αριστείδη Καλάργαλη προς τους νέους Διευθυντές Εκπαίδευσης (1-2-2016)

Αξιότιμες/οι κ.κ. Διευθύντριες & Διευθυντές των Δ/νσεων Εκπ/σης Β. Αιγαίου,  

Παρακαλώ δεχθείτε τα ειλικρινή συγχαρητήριά μου και τις εγκάρδιες ευχές μου για την επιλογή και τοποθέτησή σας ως Διευθυντές των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου. Πιστεύω ότι η νέα σας θέση θα σας δώσει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να προσφέρετε τα μέγιστα στην εκπαίδευση αλλά και την κοινωνία των περιοχών ευθύνης σας.

Η τιμή, που σας έγινε, είναι μεγάλη και ακόμα μεγαλύτερη η ευθύνη της επιτέλεσης της σημαντικής και δύσκολης αποστολής σας.

Με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε με απόλυτη επιτυχία στις απαιτήσεις των νέων καθηκόντων σας αλλά και στις προσδοκίες της εκπαιδευτικής κοινότητας, εύχομαι να έχετε μια καλή, δημιουργική και εποικοδομητική θητεία.

Ανεξάρτητα από την αφετηρία, την προσωπική, ειδική και γενική ταυτότητα του καθενός ? καθεμιάς, η σημαντικότερη προϋπόθεση για να υπάρξει αντιμετώπιση των ποικίλων εκπαιδευτικών θεμάτων είναι η ανάπτυξη της συνεργασίας όλων μας στον μέγιστο βαθμό. Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου κι εγώ προσωπικά θα είμαστε συνεχώς στη διάθεσή σας, συνδράμοντας με οιονδήποτε τρόπο τις προσπάθειες όλων σας, με απώτερο στόχο την ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης  και την υποστήριξη γενικότερα του δημόσιου σχολείου.

Καλή αρχή και καλή δύναμη στο έργο σας!