Επιμόρφωση εκπαιδευτικών
Παρασκευή Μάιος 20, 2022
logo_001.jpg

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Λειτουργία της ΠΔΕ Βορείου Αιγαίου

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π. & Δ. Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την πρόληψη και την προστασία από τον κορωνοϊό Covid-19 σε χώρους εργασίας, σας ενημερώνει ότι η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή όπου αυτό δεν είναι εφικτό κατόπιν ραντεβού.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2251048160

 

Κατά την προσέλευση του κοινού η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

 

10ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσχολικής Αγωγής ? Ο.Μ.Ε.P. (27-5-2015)

Σας γνωστοποιούμε ότι η Ελληνική Επιτροπή της Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσχολικής Αγωγής (Ο.Μ.Ε.Ρ.), το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία (Τ.Ε.Ε.Π.Η.) και το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης (Π.Τ.Δ.Ε.) της Σχολής  Επιστημών Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.),  διοργανώνουν  συνέδριο, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του  ΥΠΟΠΑΙΘ,  με θέμα : 

«Εκπαιδεύοντας πολίτες για ένα αειφόρο μέλλον. Ο ρόλος της προσχολικής και

της πρώτης σχολικής ηλικίας»

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί,  χωρίς δαπάνη για το δημόσιο, στην Αλεξανδρούπολη από 16 έως 18 Οκτωβρίου 2015 και απευθύνεται σε στελέχη  και εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας  εκπαίδευσης.   

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή του συνεδρίου μπορείτε να επισκεφτείτε τον δικτυακό τόπο : http://omep2015.gr/.